Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani
Diplomske naloge

Andreja Peterlin: Zapuščina Zvonimirja Cigliča

stran v      < Abstract    Kazalo    Seznam slik >

Zahvala

        Veliko časa in potrpljenja je terjalo to delo in brez pomoči ga seveda, še posebej v takem obsegu, ne bi bilo mogoče napraviti.
        Najprej se moram zahvaliti mentorju, prof. dr. Božotu Repetu, ki me je na zanimiv način uvedel v sodobno slovensko zgodovino in me vzpodbujal pri nalogi.
        Mag. Vladimir Žumer iz Arhiva Slovenije, družinski prijatelj Zvonimirja Cigliča, mi je pomagal pri izbiri teme, svetoval pri razvrstitvi snovi in me opozarjal na pomanjkljivosti in želje skladatelja. Peter Strnad in Pavel Miklič iz arhiva sta mi pri dostopu do gradiva vedno stala ob strani, pomagala pa sta mi tudi, če je bilo treba kaj manj čitljivega prebrati. V Knjižnici Inštituta za novejšo zgodovino so mi omogočili dostop do mnogih virov, ki sem jih potrebovala, včasih čez predpisane časovne okvire. Precej zapiskov pri nalogi je nastalo v prijaznem okolju čitalnice na Filozofski fakulteti.
        Naj se na koncu zahvalim še vsem drugim, ki so mi pomagali, pa jih nisem omenila, predvsem svojim staršem, bratu in sestram.
Stran je napisala Andreja Peterlin 23. septembra 2000; nazadnje je bila spremenjena 29. januarja 2001.

Naslov strani:  http://www.ff.uni-lj.si/www/diplomske_naloge/peterlin_andreja/zahvala.html

Število obiskov po 29.1.2001  


Naprej na Seznam slik      Nazaj na Abstract      Začetek      Konec